Všetko pre všetkých

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Buď sama sebou!

Sme ženy! Buď hrdá kto si!
Sen každej ženy je byť neodolateľnou!

Už samotný názov veľa prezrádza, ale zároveň veľa tajomného ukrýva. My ženy sme zvláštne. Prídu dni, kedy nás nerozhádžu ani partnerove ponožky v obývačke a prídu dni, keď len sedíme a premýšľame o sebe, živote, diétach, našich snoch, zbytočné preplakaných hádkach, ktoré aj tak neviedli k zmysluplným riešeniam.

Myslím, že večný problém ženy je otvoriť ráno skriňu a nevedieť čo na seba. Kto by tam nechcel mať každý deň prichystaný dokonalý outfit s doplnkami, topánkami. Ešte ideálnejšie by bolo, keby nás aj niekto nalíčil a urobil účes. Nič nie je nemožné, všetko má každá žena vo svojich rukách, ak má systém a sebavedomie!

Nedávno som sa tešila na kamarátku. Nevidela som ju strašne dávno. Pracuje v zahraničí. Asi preto sa na ľudí tak tešíme, pretože ich nevidíme dlho, srandujem. Tu som chcela len vtiahnuť do čítania trošku humoru, aby ste pri čítaní nezabudli na úsmev. Celý deň v práci som očakávala večer. Nakoniec nadišiel večer, uvidela som moju kamarátku, sánka mi padla, keď som ju zazrela. Bola vyšportovaná a tak vkusne oblečená až som jej závidela sama, samozrejme pochvalu dostala, nie som ten typ ženy, ktorý len žiarli, ale aj pochváli. Rozprávali sme sa celý večer. Nakoniec som sa jej spýtala čo tak zmenila image. Proste vyzerala skvele. Pozrela na mňa očami v ktorých boli slzy, nechápala som, poznala som ju ako cieľavedomú ženu, ktorá pôsobila navonok „tvrdo“. Nakoniec mi povedala, že začala makať, lebo ju odsudzovalo okolie za výzor. V živote som sa nikomu nesmiala za výzor, nechápem ako to niektorí ľudia dokážu, nebola škaredá, stále mala nádhernú tvár a pekné nohy v ktorých vynikala, len to asi sama nevidela, zabúdala na to kvôli pomstichtivým ľuďom. Prišlo mi neskutočne ľúto, ostala som bez slov.

Ako hovorí jeden známy citát „Nikdy nesúď človeka nevieš čo ukrýva“. Ona ukrývala po celé tie roky v sebe neskutočnú bolesť, ja som to ani len netušila. Tou bolesťou sa vyšplahala na najvyšší level. Teraz? Teraz jej chlapi zobú z ruky, každým dňom šplhá vyššie a vyššie. Zmenila šatník, zmenila postavu a viete čo mi povedala, že nikdy v živote nebude povrchná ako niektorí ľudia, ktorí sú kvázi pekní. Krása vymizne, srdce zostáva nemenné. Táto moja skúsenosť je kúsok na zamyslenie, každého ľubovoľné.

Nedávno som na internete narazila sa skvelý e-shop www.selectafashion.com. Skvelé kúsky za ceny, ktoré sú dostupné každej žene. Skvelý team, ktorí ochotne pomôže na každú jednu otázku. Neboj sa odhaliť nič výnimočné na sebe. Každé ráno si povedz, dnes ako aj zajtra som výnimočná a neodolateľná. Ukáž svetu kto si a svet ťa bude milovať. Ale začni sebou, maj sa rada taká aká si, lebo si skvelá! Páči sa ti oranžová farba, ale bojíš sa, že ti nepôjde? Vyskúšaj, obleč si ju... miluj život, obľúbené farby a neboj sa, miluj svet, aj ty si ten svet!

E-shop www.selectafashion.com Ti ponúkne bezkonkurenčné ceny, krásne kúsky oblečenia, pri ktorých chlapi zabudnú rozprávať a ty budeš pravá nefalšovaná sebavedomá žena a ak ich budeš pravidelne sledovať, ich senzačné zľavy Ti neuniknú!

Móda | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014